• On sale!

Varfuri Makeup Merlin R

0,60 RON
Tax included

Varfuri pentru Makeup Permanent BioTouch (MERLIN)

Sterilizate Individual Rotund (R)

Marime
Quantity
There are not enough products in stock

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Un concept complet nou în sistemul de Machiaj permanent, capace rotunde pentru Mașini BioTouch! Seria de capacele acului "Snuggly" au fost proiectate pentru a se potrivi toate ace rotunde și plate, eliminând necesitatea de un set de capace.

 

Menită pentru tipurile de ace Doi în unu, capacele permite cantitatea corectă de pigment pentru ambele tipuri de ace. Designul reține pigmentul "snuggly" pe ac, își păstrează forma, și elimină, practic, stropi de pigment.

Chiar în spatele vârful capacului este o deschidere de precizie, care servește ca o zonă de exploatație pentru pigment. Se creează, de asemenea, fluxul de aer pentru pigmentul sa curga lin, asigurându-se că artistul dă clientului procedura corecta si forma celui mai bun machiaj posibil.

cups
0 Items

Data sheet

Material:
Plastic Transparent