• On sale!

Set Intenze Bob Tyrrell

316,99 RON
Tax included

Intenze : 30ml

Intenze Bob Tyrrell 6 X 1 oz

Quantity
In Stoc

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)

Intenze Bob Tyrrell 6 X 1 oz

Bob Tyrrell este unul dintre cei mai importanți artiști tatuatoriin arta  negru și gri din lume. La fel de inovatoare, punct de vedere tehnic,  stil unic Bob este înrădăcinată în propriile sale tehnici de amestecare. El are unul singur a revolutionat industria și acest stil de lucru.

În colaborare cu Bob Intenze a progresat aceasta un pas mai departe și a formulat o serie de pigment negru și gri pentru a ajuta furniza instrumentele pentru alți artiști pentru a ajunge la nivelul său de claritate, realism, valoare, și de contrast.

Acesta este cu această serie care Bob și Intenze speranța că puteți lua negru și gri munca ta tatuaj la un nivel mai mare.

 

Sigilate din Fabrica si verificate inainte de livrare.

Intenze
5 Items
2013-02-01

Data sheet

Inălțime
11cm
Lățime
2.8cm
Greutate
30ml
Material:
Plastic
Sticla Plastic PET
Sticlă transparentă